Klub seniorů Řepy zorganizoval čtvrtý ročník turnaje v indoor pétanque

Klub seniorů Řepy u nás v Sokolovně pravidelně každý týden trénuje indoor pétanque. Sport je skutečně baví! Ale nejen to, objevuje se mezi nimi zdravá soutěživá rivalita. Proto i letos uspořádali další ročník turnaje v pétanque a pustili se do něj s plným nasazením.

V úterý 5. 3. 2019 proběhl v Sokolovně Řepy již 4. ročník turnaje tříčlenných družstev v indoor pétanque o „Putovní pohár místostarosty MČ Praha 17 Martina Marka“.

Švýcarský systém hry na tři kola do 9 bodů byl základem zápolení 12-ti zúčastněných družstev. Mezi účastníky patřilo i družstvo „Radnice“ ve složení Martin Marek, Mgr. Jitka Synková, Ing. arch. Michal Štěpař. 

Losování prvního kola se ujala Jaruška Vohradská z Klubu seniorů Řepy, která v plném nasazení ve věku 92 let replicas de relogios omega též absolvovala tříkolové zápolení.

Ing. Mária Szitányiová, předsedkyně klubu určila pravidla pro soutěž a zavelela heslo turnaje:  Kulky dej si doprava – seniorská sestava. 

Turnaj odstartoval místostarosta Martin Marek a pod dohledem hlavního rozhodčího Karla Schlossera vše začalo.

A jaké jsou výsledky 2019?

Putovní pohár a první místo tříčlenných družstev v indoor pétanque získalo družstvo „Řepáci“ ve složení:  Jaroslav Hladík – kpt., Miroslav Ptáček a Pavel Holoubek.

Na druhém místě skončilo družstvo „Triga“ ve složení Jana Cibulková – kpt., Hana Forejtarová a Eva Linková. Na místě třetím skončilo družstvo „Štěstí“ ve složení Christo Christov – kpt., Josefina Kolaříková a Irenka Christovová.

Ceny pro vítěze předala paní starostka Mgr. Jitka Synková a samozřejmě Putovní pohár vítězům odevzdal pan místostarosta Martin Marek. 

Další ročník turnaje Klub seniorů Řepy opět plánuje v roce 2020.

Foto: Mgr. Petr Gruber