V sokolovně se hraje VOSTO5!

 
V Sokolovně bude divadlo! Pražský divadelní spolek VOSTO5 přichází s pořádnou dávkou humoru. Tento nezávislý generační soubor vytvářející autorské inscenace značného tematického a žánrového rozpětí spojené originální poetikou a typickým neotřelým humorem, kterému nechybí prostořeká odvaha a nadhled. V Sokolovně Řepy pro vás zahraje představení s názvem Dechovka s téměř třiceti účinkujícími všech generací.
 
KDY SE HRAJE?

24. 10. 2017 – vstupenky: https://goout.net/cs/listky/dechovka/yigb/

25. 10. 2017 – vstupenky: https://goout.net/cs/listky/dechovka/ajgb/

26. 11. 2017 – vstupenky: https://goout.net/cs/listky/dechovka/bjgb/

27.11. 2017 – vstupenky: https://goout.net/cs/listky/dechovka/fjgb/

 
INFO O PŘEDSTAVENÍ
 
Dechovka
„Lidé se mění, dechovka zůstává.“Hospoda, divadlo, tancovačka … v režii Jiřího Havelky.

Příběh jednoho malého městečka, kde se zdánlivě zastavil čas. Jedna hospoda, jedna událost a lidé, kteří by rádi zapomněli. Ale ono to bohužel nejde. Oběti dostihly své vrahy, které nikdo nezná. Anebo se někdo přece jenom najde? Stalo se roku 1923. Stalo se roku 1945. Stalo se včera. Děje se pořád. Dokument o historii, který je víc než jen dokumentem o nás. Když se rozdírají staré rány, když se hledají viníci, je potřeba vykopat a spočítat kosti. Chcete vědět, jak by vám bylo na tancovačce po druhé světové válce? Viděli jste už někdy slavnostní otevření sokolovny? A přejete svým nepřátelům pomník? Přijďte to zažít.

Scénář: Jiří Havelka a Karel František Tománek
Režie: Jiří Havelka
Producent: Petr Prokop a Vosto5

Dramaturgie: Marta Ljubková a Karel František Tománek
Výprava: Antonín Šila
Kostýmy: Andrea Králová
Hudba: Jan Kalina (Sto zvířat)
Choreografie: Dora Sulženko Hoštová
Produkce a technické spolupráce: Bára Kalinová, Jeník Bubal, Renata Prokopová, Jeník Tyl

Hrají: Marie Ludvíková, Ján Sedal, Tomina Jeřábek, Ondřej Bauer, Philipp Schenker, Jan Kalina, Monika Načeva, Petr Prokop, Dora Sulženko Hoštová, Halka Třešňáková, Ondřej Cihlář, Daniela Voráčková/Petra Lutigová, David Dvořák, Lucie Plachá, Karolína Gilová, Radim Klásek, Vojtěch Fülep/Radim Peška, Matěj Halaš, Mikoláš Nop, Pavel Herzog, Martin Líska, Evžen Zdráhal, Jan Pospíšil, Jana Altmannová, Jiří Altmann, Marta Ljubková/Renata Prokopová, Noemi a Joel Sidonovi.

________________________________________

Délka představení: 75 minut
Přestávka: NE
Premiéra: 17. 10. 2013 na Baráčnické rychtě v rámci festivalu 4+4 dny v pohybu 2013Vstupenky se dají koupit na pokladně Divadla Archa (Na poříčí 26, Praha 1) nebo on-line přes GoOut (viz odkazy výše).